Hallo, humans!

 

M-am gândit mult ce să vă spun prima data despre mine și.. m-am hotărât să vă zic ce apreciez eu cel mai mult la mine si la alte persoane. Interiorul. Pentru că este singurul lucru autentic  și ”immortăl” ( da, cred că unele cuvinte în engleză sună mai bine ca echivalentul lor in română. BURN ME AT THE STAKE! go on. ) la o persoană, pare-mi-se. Pentru mine are o mare importanță. Primul lucru pe care îl observ la cineva este vibe-ul ce-l emană interiorul său. Cunosc tipe care sunt atât de consumate de aspectul exterior, că nici nu-și dau seama că mai există si alt aspect…Adevărul e că e greu să echilibrezi balanța, dar sa încerci nu e greu. Cred in schimbare și ..schimbarea crede in mine și în tine. Haideți să! Schimbă-te pe tine și îl schimbi și pe celălalt. Așa da leapșă, nu? Nu, nu vreau sa va încânt cu un blog hippie, nor a religious one *I am not a person bound by monastic vows*. Vreau sa va încânt cu un blog simplu, real, si cât de original posibil. Vreau..na..Roma nu s-a construit într-o zi. Altceva..urăsc șepcile cu ”OBEY” pentru că nu-s genu’ să mă conformez prea ușor, nu-mi plac hipsterii *exagerați și patetici, ”brain? too mainstream”*  și  oamenii proști by choice *-Yoloo, fată! -Nu, fată, yodo! Din păcate…*.  O sa revin cu alte chestioare despre mine de-a lungul timpului.

tumblr_mne4tbEci41rep6vfo1_1280

Vreau sa scriu sincer și pe subiecte cât mai interesante, pe care puteți sa le propuneți chiar voi. Feedback-ul vostru este foarte important pentru mine!

Daca vreți sa discutăm, să propuneți subiecte pentru blog, sa aflați alte lucruri despre mine und so weiter, vă aștept cu drag pe facebook: https://www.facebook.com/marinescu.alexandra.906 , email: m.alexandra39@yahoo.ro sau în secția de comentarii de pe blog. Kisses!

 

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stil de viață și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s