Vară-prilej de show off contests

pantaloni-scurti-blugidcdscf3676Nesimțire estitică. Cum dă puțin soarele, cum le vezi pe unele fluturând juma’ de fund p’afară sau sufocându-se în niște lucruri pe care le au de când era bunica fată mare. Asta-i faza benignă. Următoarea este pozatu’ excesiv, cât mai lasciv și cât mai TUDU DADA cu pretextul că dragă doamne e cald afară. Mă întreb totuși dacă nimfele în cauză își caută și-n alte anotimpuri slab pretexte să dea conținut gratis domnilor..hm. Viitoare flufferițe sau doar escorte ocazionale?

Și problema e că sunt tipe in toată firea si copile de 10-11 ani care se îmbracă la fel.. Că doar societatea te învață că nu te ajută dacă ai creier și te îmbraci in limita bunului simț. Nu va lasați actualele/viitoarele fetițe să poarte lucruri in genul tentativelor de pantaloni de mai sus, vă rog. Ma zgărâie pe retină.

*Nu că barbații/băieții ar fi o excepție. Dar..puțini sunt reprezentanții sexului masculin care știu să se îmbrace bine deobicei, apăi vara. Așa căă prefer să nu mai dezbat problema sinistră a maiourilor&tricourilor XXS pe XXL, sau a sandalelor lor care nu ma lasă să dorm noaptea, sau a calamităților de le vezi pe la mare, cu talanga la gât si slipu’ împotriva circulației sanguine băgat în mândrie, că cer daune morale. *


sosete-si-sandale-barbati2

Reclame
Acest articol a fost publicat în Liha mi ti! și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s