Truc simplu pentru păr gras și pretențios

Deși sunt de părere că ar trebui să ne focalizăm cam toate energiile pe o dietă sănătoasă și echilibrată, plină de vitamine, antioxidanți, proteine și minerale (pentru care unghiile și părul ne vor foarte mulțumi mereu), e bine să mai apelăm și la niște șiretlicuri din când în când, pentru a-i da un boost. ”Știi ce zic?”

Deci, să vă spun despre ce este vorba. Am descoperit nu de mult că ai nevoie doar de 2 lucruri (necostisitoare și la îndemâna oricui) ca să capeți un păr frumos, strălucitor și mătăsos: ulei de măsline și suc de lămâie! **Na.. sper să capete toată lumea, dar depinde și de tipul de păr.**

Cum să le folosești? Cum spuneam, foarte simplu. Înainte de a-ți spăla părul, piaptăne-te bine, apoi masează-ti rădăcinile câteva minute cu ulei de măsline *cantitatea depinde de cât de gras este părul*. După ce ai făcut asta, urmează-ți rutina obișnuită, având grijă ca la final să te clătești bine cu apă cu lamâie. 

Poate că te întrebi ”de ce?”. Ei bine, uleiul de măsline asigură hidratarea scalpului, tonifierea firului de păr și te scapă și de mătreață, pe când sucul de lămâie este un grozav degresant, folosit și împotriva căderii părului, ce îti oferă strălucirea de pe fața pământului (nu decolorează părul dacă diluezi sucul în apă!) .

Eu zic că merită încercat! La mine a dat super rezultate 🙂 XOXO

20140729_201650

”Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate.”

Reclame
Acest articol a fost publicat în Hairstyling și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s