Apreciaz-o, Iubește-o, Respect-o

ik

Băi, maică-ta e centrul universului tău, chiar dacă te fofilezi tu de la a afirma treaba asta. Nu te înțelegi cu ea? Nu-i plac prietenii tăi? Ești un Luță cu probleme de afirmare? Te regăsești puțin prin posturile copiilor frustrați de pe eva?  Nu-i nimic! D’asta există psihologi. În majoritatea cazurilor totuși nu e nevoie de așa ceva. Respectă-te puțin și vorbește frumos cu ea,  comportă-te matur.. Eu zic că n-o să scoată batătoru’ de covoare, da’ în caz că-l scoate, d’asta există psihologi. Sper că acum nu ești gen ”Îu, la psiholog? Da’ ce-s cu capu’?! Ma fac de râs.” Să apelezi la un ”psi” e o chestie chiar deșteaptă si curajoasă, nu tre’ să fii cu capu’ 🙂 .

Back to the subject. Azi e ziua maică-mii și am zis să fac un post despre mame. Vreau să spun că atunci când n-ai, apreciezi mai mult. Așa că descleștează-ți brațele, strânge-o tare la piept și zi-i un mulțumesc. Măcar atât. Cred c-o să lase o vreme bătătoru’ ăla din mână.

Și ca să îți dai seama mai bine ce înseamna slujba pro-bono de mamă, te invit să clickuiești treaba asta șiiii traba asta.  La mulți ani!

20140731_135006

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stil de viață și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s