Glorie albinelor!

Nici nu știti cât de recunoscători ar trebui să le fiți insectelor ăstora. Data viitoare când vedeți una, să- i oferiți un buchet de flori, nu o palmă peste ceafă. Nu de alta, da’ o să vreți mai multă miere după ce o să citiți postarea asta.

albinuta

  1. Dacă Moș Ene îți dă sictir la gene, ia frumos o lingură de miere înainte să te bagi în pat. Triptofarnul *substanța aia rebelă responsabilă cu somnu’* o să ajungă mai repede la creier dacă faceți asta, pentru că mierea ridică ușor nivelu’ insulinei. Gata Maxi Jazz, Sister Bliss și Rollo, gata Dobrescu și Deliric și gata Denisa și Dorel de la Popești , băgați niște miere. Cu plăcere!
  2. Dacă o consumi în mod constant îți dă energie. Vedeți totuși să nu vă treziți ca Șorec, cu bulibașa strigând la voi să nu mai staț călare pe sfânta biserică. 2-3 linguri pe zi ajung.
  3. Face minuni pentru ten, indiferent de tipul său. Calmează, catifelează și luminează pielea uscată și iritată, elimină ridurile fine și te scapă de puncte negre și coșuri. Cică masca pe bază de miere este recomandată săptămânal. ( Eu zic să n-o mâncați după sau ceva, da’ dacă vi se face foame, ar fi o treabă.. 2 în unu ca cafeaua. )
  4. Te ajută să dai baconu’ jos. Cum așa? Păi conține glucoză și fructoză în proporții egale și lucru’ ăsta ajută la arderea grăsimilor. +îți potolește pofta de dulce. Deci, pentru Marius Elisei: în loc să-i iei soției flori de nu-mă-mânca, fă-i cadou niște borcane cu miere de la Moș Costache.

Mierea are multe alte beneficii, dar cred că v-ați făcut o idee. Enjoy!!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse Dinge și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s