Faceți bine, aveți destule, vă mai trebuie ceva?

V-ați gândit vreodată că actually aveți destule lucruri? Că aveți familie, trăiți decent sau chiar pe picior mare? Pentru că ar trebui. Și acum că a-ți și făcut-o, nu-i așa că nici nu asimilați existența celor mai puțin norocoși ca voi? Well, dacă e așa, vă rog deschideți-vă ochii și sufletul, și dacă nu e așa, vă rog nu îi mai ignorați!

Vreau să fie clar că aici nu vorbesc despre aurolacii și persoanele frustrate, care dacă primesc mâncare te scuipă-ntre ochi, saau despre țiganii cumpărați angajați de nu știu ce întreprinzător, să stea la colț de stradă și să-ți binecuvânteze și chiloții de pe tine. De acum când mai vedeți o țigancă cu copchil mic în brațe să nu mai ziceți ”săraca, n-are ce da de mâncare la făptura aia”, ci să ziceți ”să-ți fie rușine!! eu n-aș dormi bine noaptea!”. Copiii aia sunt atât de liniștiți pentru că îi droghează cu ce vrea mușchiu lor și cu ce găsesc mai la îndemână. Dacă se întâmplă să moară între timp (cum se întâmplă de multe ori) sunt obligate să rămână cu el în brațe până li se termină tura.

Revenind. Că este cerșetor, că este copilul de vizavi, că este un bătrân sărac, pe care nu îl lasă ultima fărâmă de demnitate să iasă să întindă mâna, un câine abandonat și pe jumătate mort, un simplu om la ananghie, ajută-l! Dacă nu cu bani, cu o bucată de pâine. Dacă nu cu mâncare, măcar cu un zâmbet, cu o vorbă bună. Întindeți mâna! Oamenii puternici nu calcă în picioare ce e mai prejos de ei, ci ridică și ocrotesc! 

Știm cu toții că șefii de orchestră vor să ne facă să fim cât mai avizi și goi pe interior, da’ tre’ să le dăm peste nas! Toți suntem o familie. Toți suntem egali, sau cel puțin așa ar trebui. Schimbarea începe cu tine. Arată-ți că pot să fii bun chiar și cu musca aia nesimțită care nu te lasă să mănânci. Ia-o în mână și dă-o afară, n-o omorî. Tu alegi cine vrei să fii. 🙂 Fii cineva de care ai fi mândru și o să vezi că o să ai o satisfacție diferită față de aia pe care o ai când îți folosești cardu’ fițos.

Așadar și prin urmare, nu te gândi la câte n-ai, gândește-te la câte ai și cu care n-ai ce face, sau ce poți să faci să ajuți. -We need to start an army of kindness- Dă jucăriile alea unui copil, dă cărțile alea de care nu te atingi sau pe care le-ai citit, cuiva care nu are șansa la educație. Lucrurile alea vechi, așternuturile alea ”demodate”, pentru altu’s criminale! Nu că ții hainele sau mai știu eu ce ca amintiri. Lasă naibii amintirile, ajută-l pe altu’ să-și facă, că tu ți-ai făcut! Ai înțeles ideea. Rămâne de văzut dacă o să și vrei să faci ceva. Altceva.

kindness_1-png

”WHAT THIS WORD NEEDS IS A GROUP HUG!”

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stil de viață și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s