Hai să fim mișto

Nu citi încă. Dă un click aici , ca să fie bine, să nu fie rău.

Bun. acum poți să dai din ochi 🙂

 

 • Nu te mai blama pentru orice chichiță. Fă multe greșeli și asumă-ți-le, dar fă-o cu mândrie, pentru că nu toată lumea are libertatea și privilegiul de a face greșeli! Învață să faci prilej de bucurie din fiecare. Ești om. Greșești. Totuși, poate uneori nu ai fost foarte sigur că da, bă..uite, am greșit..am făcut o greșeală..nu? Poate că lucrul ăla te-a făcut să fii fericit la un moment dat, să te calmezi sau să fii mai echilibrat. Fă greșeala aia de mai multe ori, până ești sigur, până ai găsit mai multe cons decât pros, ca să zici hai să nu. Dacă nu înveți să trăiești fericit cu tine, cu greșelile tale și ale celorlalți, nimeni nu va fi fericit cu tine. La fel și dacă nu te iubești. Nimeni nu te va iubi.
 • Fii sincer cu tine, acceptă-te și comportă-te ca persoana care ai vrea să fii. Învață că tu ești cel mai interesant om din lume, dar și că ceilalți sunt foarte interesanțiLet others be and they will let you too.gentlenesskristennoelle-2
 • Apără-ți interesele.
 • Respectă-te. Oamenii vor ști că nu are rost să se ia de viața ta dacă faci asta, parce que se vede de la o poștă dacă ești genu’ de om care selectează lucrurile care îl afectează. Așa e și corect, nu crezi? Fac ce vreau eu. Mă las afectat de ce vreau eu.. Să te respecți înseamnă să ai grijă și de interior, nu numai de exterior. De ce naiba te-ai lăsa pus la pământ de un om sau un lucru care nu are nici cea mai vagă importanță pentru tine, sau care nu merită nici măcar conștientizarea că există?
 •   Ești singur. Obișnuiește-te.
 • Nu mai trăi în trecut. 
 •   Fii sigur pe alegerile tale. Totu’ este alb și negru; rău și bine. Lasă-ți inima să dicteze și o să fii cel mai happy bastard.
 •  Acordă-ți câteva minute pe zi pentru a zâmbi. Zâmbește pur și simplu. Na că-ți dau și material, dacă nu vezi un motiv anume să faci asta *din alea un milion nouă sute șaptezeci* .
 • Ai răbdare! Acordă-ți răbdare. Acordă-i răbdare celuilalt.

rabdare in trafic

 • Fii responsabil și termină odată cu văicăreala! Gândurile devin vorbe, vorbele devin fapte, faptele devin obiceiuri și obiceiurile caracter.
 • Nu sta pe margine. Asumă-ți riscuri, trăiește periculos, privește realitatea-n față.
 • Exprimă-ți părerea, vorbește-ți mintea. Contezi! Ești unic, deștept, bun și ai un potențial imens! Canalizează-l spre bine, că viața e ca un ecou: ce dai se întoarce.

58e393d32bb4786710efcb344bb857a1

 

 

IF LIFE DOESN’T BREAK YOU TODAY, IT WILL TRY AGAIN TOMORROW.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stil de viață și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Hai să fim mișto

 1. loredana1309 zice:

  Bune sfaturi! Ultimul cred că e printre cele mai importante. Eu eram timidă până acum ceva ani și a avut doar de pierdut.

  Kisses. ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

  http://culore.blogspot.ro

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s