Distracție? Da, te rog

Am fost nominalizată la The Liebster Award! Acum îmi cântă inevitabil în cap melodia de la The Pointer Sisters..

Gata treanca-fleanca. Pun pariu că n-aveți sărăcuții de voi idee despre ce vorbesc:)) Să vă explic..The Liebster Award este un premiu pentru blogării începători, prin intermediul căruia ei sunt recunoscuți și promovați yada-yada..Îi mulțumesc foarte mult pentru nominalizare Silviei Matei, sunt foarte recunoscătoare. Îmi plac mult chestiile astea, pentru că îmi aduc aminte de moda cu →voce groasă→″Dă mai departe sau îți apare la noapte în casă și se uită urât la tine″. Le primeam pe mess, le citeam de-al naibii și de-ambițioasă și după ca fraiera nu dormeam noaptea, imaginându-mi lupte d-alea ca-n Supernatural..și probabil rugându-mă, nu mai știu.  Dap, deci dacă aveți idei din astea interesante, veniți la mine cu ele, cu toate, vreau. Pe bune.

Reguli:

-Mulțumește-i persoanei care te-a nominalizat scriind link-ul către blogul ei în postare;
-Răspunde la toate întrebările primite;
-Nominalizează 11 blogeri care au sub 500 de followers;
-Formulează 11 întrebări la care să răspundă cei nominalizați de tine;
-Nu poți nominaliza persoana care te-a nominalizat pe tine-logic;
-Trimite-le nominalizaților un link la postarea în care i-ai numit, pentru a-i informa.

Uitându-mă pe articolul Silviei în care m-a nominalizat, am rămas surprinsă..Eram aproape singuru′ bloguleț partizan al neamului..pitit într-un colț, intimidat de etatea înaintată a celorlalte bloguri începătoare. Erau și bloguri străine, dar am văzut și românești (nu neapărat nominalizate) pe care postările erau numai în engleză, de nu-mi dădeam seama decât puțin după nume dacă-s de pe aici.. Sinteză? Nu o să scriu niciodată numai în engleză. Când ( Dumnezeu fie cu mine 😀 ) o să am îndeajuns de mulți cititori din afara României, da..o să mă bilingvesc, dar nu o să dau niciodată cu șutu la limba asta frumoasă ca să fac fiță și profit în engleză. Nu critic pe nimeni, fiecare pe treaba lui, eu doar am ținut să-mi spun părerea.


Mie îmi place stilul blogului meu. Încă nu este ce vreau să  fie, dar mă dezvolt pe zi ce trece împreună cu el.  Acestea fiind spuse, cum mă benoclam eu p-acolo pe blogurile fetelor nominalizate mi-am dat seama că blogurile căutate sunt întodeauna ochioase. Cele mai ochioase mi se pare cele cu ținute cu țoale cumpărate dă la Zara și Boss, ori cu machiaje și cosmetice dă la Sephora..mă rog, chestiuni de genul ăsta deobicei. Ei..eu n-am bani nici de unele, nici de altele, deocamdată. ȘI-S MÂNDRĂ, PENTRU CĂ SUFLETU′ CONTEAZĂ!!! Glumesc:)) Dar serios acum, review-uri foarte multe nu o să vedeți de la mine. Ținute nici atât, poate la anu′ când dau de gustu′ shoppingului în București. Până atunci sper că cititorii mei(aia doi) o să mă citească numai de drag. +Promit că o să încerc mereu să scriu lucruri inteligente și interesante, sau chiar entertaining, pentru voi (chiar dacă nu-mi iese).

Fata/femeia asta e pe undă cu mine→click.

Hai pup   

Reclame
Acest articol a fost publicat în m-ai lăsați-mă odată cu alegeți categoria nu știu bre în ce se încadrează și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Distracție? Da, te rog

  1. Pingback: Am revenit cu The Liebster Award! Vezi răspunsurile şi nominalizările mele | cu-franchețe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s